MBOstatní

ABL: Sydney dohraje sezonu v Lismoru

Australský tým Sydney Blue Sox hrající v baseballové ABL zatím v letošní sezoně odehrál pouze 2 zápasy. Víc jich kvůli restrikcím spojených s pandemii Covid-19 odehrát nestihl a klub tak řešil, jak se s touto situací vypořádat. Nakonec letošní sezonu dohraje v azylu ve městě Lismore.

Hráči Blue Sox se potýkali s omezením státu Nový Jižní Wales, které jim přikazovalo po překročení hranice strávit 14 dní v karanténě. I proto se v posledních týdnech mluvilo o tom, že klub dohraje sezonu v Brisbane. Nakonec se tak nestalo s posvěcením vedení státu nakonec zůstanou v Novém Jižním Walesu u jeho severovýchodní hranice ve městě Lismore.

Novým domovem týmu pro zbytek sezony bude stadion v Albert Park Baseball Complex, který je domovem týmu Lismore Timberjacks hrajícím nižší soutěž. Na druhou stranu stadion splňuje mezinárodní standardy a byl také vybrán jako dějiště letošní All-Star Game australské ligy.

Blue Sox se tak vrátí do akce již tento pátek, kdy na svém dočasném domácím hřišti přivítají mužstvo Canberry, která je aktuálně se čtyřmi výhrami a devíti prohrami společně s Brisbane na chvostu tabulky ABL.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..