Blogy MLBMBMLBRockies

Ian Desmond nebude hrát ani v této sezoně

Po odchodu Nolana Arenada fanoušci Colorada nehleděli vstříc nadcházející sezoně s přílišným optimismem. V neděli navíc přišla další nepříjemná zpráva. Vnější polař Ian Desmond se rozhodl nehrát druhou sezonu v řadě.

„Prozatím jsem se rozhodl odhlásit ze sezóny 2021,“ napsal Desmond v příběhu na Instagramu. „Moje touha být s rodinou je větší než moje touha vrátit se za těchto okolností hrát baseball. Budu nadále trénovat a sledovat, jak se věci vyvíjejí.”

Pokud by letos tento zkušený baseballista nenastoupil, tak by přišel o dalších 8 milionů dolarů. Již v loňském roce se stejným způsobem vzdal 5,56 milionů dolarů. Rockies ještě mají možnost využít opci na nadcházející sezonu, případně jej můžou za dva miliony vykoupit ze smlouvy.

Nyní se očekává, jak bude vypadat složení vnějšího pole Colorada. Manažer Bud Black se nechal slyšet, že Desmond bude mít otevřené dveře, pokud by se přeci jen rozhodl do sezony naskočit. Fanoušci Rockies začali volat po tom, aby klub podepsal zkušeného Matta Kempa, který je aktuálně volným hráčem a v Denveru si udělal velmi dobré jméno. S určitostí ve vnějším poli uvidíme Charlieho Blackmona. O další místa pak budou bojovat Raimel Tapia, Sam HilliardYonathan Daza.

Chtěli byste mít vlastní blog svého oblíbeného týmu MLB? Napište nám a můžete jej mít na našich stránkách.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..