MBMLB

MLB: Toronto začne letošní sezonu na Floridě

Z důvodu restrikcí kanadské vlády se po jarní přípravě nebudou baseballisté Toronta stěhovat zpátky do Kanady, ale pro začátek regulérní sezony zůstanou v USA. Podle zámořských novinářů by minimálně první dvě série, ve kterých mají být domácím týmem, měli odehrát v Dunedinu.

Mělo by se tak jednat o série proti Los Angeles Angels a New York Yankees, které měli hrát v Torontu od 8. do 14. dubna. Následně na Blue Jays čekají tři série na hřištích soupeřů a další domácí zápas pak mají v kalendáři 27. dubna, kdy by měli přivítat Washington Nationals. Mnoho expertů se však domnívá, že je nepravděpodobné, aby do konce května Blue Jays dostali výjimku z restrikcí od kanadské vlády. Je proto možné, že Toronto odehraje první polovinu sezony v USA. Jestli jim bude celý čas domovem Dunedin na Floridě se ukáže.

V minulém roce díky stejným problémům Toronto odehrálo sezonu v Buffalu, kde mají svou farmu Triple-A. V Dunedinu mají k dispozici stadion pro 8 a půl tisíc diváků, na kterém působí jejich farmářský klub v Single-A. Stadion byl postaven v roce 1990, ale v posledních dvou letech prošel velkou renovací a měl by fanouškům i hráčům nabídnout mnohem více komfortu. Otázkou je, kolik fanoušků bude na stadion vůbec vpuštěno.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..