MBOstatní

Bundesliga: Tomáš Ondra s první výhrou v sezoně

V české republice měla nejvyšší soutěž týdenní pauzu, ale u našich západních sousedů se hrálo i uplynulý víkend. tentokrát navíc do boje zasáhla trojice českých hráčů.

Guggenberger Legionäre čekal dvojzápas se Stuttgartem, který byl v tabulce za nimi na třetím místě. A hned prvním utkáním Reds smazali rozdíl o jednu výhru, když porazili Regensburg 4-3. Za Legionäre začal na kopci Jan Tomek, který dal svému týmu šanci na výhru, když v 4.2 odházených směnách povolil pouze 2 doběhy a střídán byl za stavu 2-2.

Druhý duel již přinesl dominantní výhru Legionäre, který zvítězil vysoko 16-1. Na pět outů se na kopec jako střídající nadhazovač postavil na kopec Tomáš Ondra. Ten předvedl velmi dobrý výkon, když z šesti pálkařů poslal z boxu 4 se strikeoutem. Protože startér Regensburgu neodházel 5 kompletních směn, tak to byl právě český nadhazovač, kdo si do statistik připsal výhru.

Neodmyslitelnou součástí letošního celku Tübingen Hawks je Kamil Pejchal. Ten tentokrát nenastoupil v sérii proti Heidenheimu na kopci, ale pouze v poli. Při dvou prohrách si do statistik nepřipsal ani jeden hit, pouze zisk jedné mety zdarma.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..