MBMLB

MLB: Athletics budou příští tři roky hrát v Sacramentu

Je to definitivní. Baseballový tým Athletics letos hraje poslední sezónu na Coliseum stadionu v Oaklandu. Pro příští tři roky se přestěhuje do Sacramenta. Klub tuto zprávu oznámil na svých sociálních sítích.

A’s ve čtvrtek oznámili, že se na sezónu 2025-27 stěhuji na stadion v Sacramentu s možností zůstat i další rok. Sutter Health Park, domov Triple-A Sacramento River Cats, se minimálně na tři sezóny stane stadionem MLB. Athletics tak budou sdílet stadion, který má kapacitu 14 000 diváků, s River Cats, kteří budou i nadále hrát na stadionu, když budou A’s na venkovním tripu.

Athletics plánují stěhování do Las Vegas před sezónou 2028, ale opce na využití stadionu v Sacramentu i na tento rok ukazuje, že je možnost opoždění stěhování do “města hříchů” o něco víc.

„Těšíme se, že díky našemu přestěhování do Las Vegas uděláme ze Sutter Health Park náš domov,“ uvedl majitel A’s John Fisher v tiskové zprávě. “Děkujeme Kings a City of West Sacramento za hostování A’s, zatímco pracujeme na dokončení našeho nového hřiště v Las Vegas.”

Oakland A’s on Twitter: “Sutter Health Park in West Sacramento will host the A’s for the 2025-27 seasons – ahead of the team’s move to Vegas in 2028. pic.twitter.com/KryyjzpLMl / Twitter”

Sutter Health Park in West Sacramento will host the A’s for the 2025-27 seasons – ahead of the team’s move to Vegas in 2028. pic.twitter.com/KryyjzpLMl

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Začíná baseballová Extraliga. Sesadí někdo z trůnu brněnské Draky?

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..