MBMLB

MLB: Baseball se vrací na Hřiště snů

Pro baseballové fanoušky je film “Hřiště snů” s Kevinem Kostnerem v hlavní roli na listině největších klasik. Nyní ale budou moct sledovat opravdový zápas na ministadionu, které MLB postavila hned vedle legendárního hřiště v kukuřičném poli.

Osobně bude mít to privilegium pouze 8000 fanoušků přímo v hledišti. O vstupenky tak byl obrovský zájem i na černém trhu. Všichni ostatní se na zápas mezi Chicagem White Sox a New York Yankees podívají pouze na televizních obrazovkách. Někteří experti zmiňují, že nově postavené hřiště trochu připomíná starý Comiskey Park, na němž White Sox hráli zápasy v letech 1910 až 1990.

Původně se toto utkání mělo hrát již v minulém roce. Bohužel proti byla pandemie nemoci Covid-19. Stát Iowa si na první zápas MLB na svém území musel počkat ještě o rok déle. Každopádně televize Fox, která bude vyrábět přenos z utkání, slibuje mnoho zábavy. Zápas bude mimo jiné snímat také několika drony a těšit se můžeme na speciální grafiku.

Oba týmy již v týdnu představily také dresy, v nichž nastoupí k tomuto zápasu. Yankees vsadili na jednoduché dresy s nápisem New York na hrudi a bez jmen na zádech.

Dresy White Sox připomínají dresy z roku 1919, s nimž se váže i dějová linie filmu Hřiště snů.

Věřím, že tento zápas si nenechá ujít mnoho fanoušků v Česku a na Slovensku. S českým komentářem jej bude vysílat televize O2 TV Sport od 01:00.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..