MBMLB

MLB: Braves a Dodgers vyrovnali divizní série v Národní lize

V sobotu měla MLB na programu další dva zápasy playoff, když se tentokrát utkaly pouze týmy v Národní lize. V obou sériích vyhrály celky, které v prvním duelu tahaly za kratší konec a série jsou tak vyrovnané.

Milwaukee Brewers – Atlanta Braves 0-3
Stav série: 1-1

Ani ve druhém zápase této série jsme neviděli více jak tři doběhy. V sobotu se o všechny body postarali pouze hráči Atlanty a dokázali tak vyrovnat sérii. Hrdinou dne byl startér Max Fried, jenž v šesti směnách povolil pouze 3 hity, nerozdal žádnou metu zdarma a zaznamenal 9 strikeoutů. Na to vše mu stačilo 81 nadhozů. Brewers dokonce čekali na běžce na metě až do dohrávky šesté směny.

“Myslel jsem, že byl (Max Fried – pozn. red.) fenomenální,” řekl po zápase Austin Riley. “Vyšel ven, trefoval zónu. Dělá to od přestávky pro All-Star Game.”

V té době již ale Braves vedli 3-0, když ve třetí směně stáhli body Freddie FreemanOzzie Albies. V šesté směně pak Austin Riley solo homerunem stáhl třetí doběh. Brewers pak v posledních třech směnách měli pokaždé na metách dva běžce, ale ani jednou z této šance nevytěžili doběhy a museli se tak smířit s prohrou. Série se tak za stavu 1-1 přesune do Atlanty.

San Fracisco Giants – Los Angeles Dodgers 2-9
Stav série: 1-1

Zatímco v prvním utkání dokázali nadhazovači Giants udržet ofenzívu Dodgers na nule, tak druhý duel již pálkaři Los Angeles zvládli mnohem lépe. Zejména čtyřmi doběhy v šesté směně svému soupeři výrazně utekli a navýšili vedení na 6-1. Julio Urias na kopci Dodgers týmu dal velmi dobrých pět směn, ve kterých povolil pouze jeden doběh a dal tak svým spoluhráčům dobrý základ pro vítězství. Dodgers tak dokázali vyrovnat sérii a navíc se další dva zápasy budou hrát na jejich domácím stadionu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..