College BaseballMBOstatní

College Baseball: Martin Zelenka má po sezoně

Tradičně vám c pátek přinášíme přehled působení českých hráčů na univerzitách i středních školách v zámoří. Bohužel je již jasné, že v této sezoně již nebudeme sledovat jednoho českého hráče.

Martin Zelenka totiž na svých profilech na sociálních sítích prozradil, že má natržený křížový sval a letošní sezona v USA pro něj skončila. Martin ji tak ukončil po čtyřech odehraných zápasech, ve kterých zaznamenal 3 homeruny a pálkařský průměr měl .533.

Další vítězný duel má za sebou North Greenville, která v úterý porazila Lenoir-Rhyne vysoko 12-2. Marek Chlup v tomto utkání rozšířil své statistiky o další hit a dva stažené doběhy.

Také Daniel Padyšák opět nastoupil na kopci Charleston Southern. Tentokrát šel do hry znovu jako střídající nadhazovač, kdy si připsal 2 outy. Bohužel pro něj také rozdal dvě mety zdarma a umožnil jeden hit. Soupeř si tak proti němu připsal dva doběhy. CSU nakonec prohrála 2-10 a ve třiadvaceti utkáních má zatím negativní bilanci 10-13.

Svými výkony se na Twitteru pochlubili také Michal Kovala a Nicolas O’Rourke. Prvně jmenovaný proti South West Virginia College odházel dvě směny bez umožněného doběhu. O’Rourke se jedním hitem podílel na výhře Acalanes 11-3 nad Northgate High School.

Češi v akci:
Marek Chlup – 5 AB, 0 R, 1 H, 2 RBI, 0 BB, 2 SO
Daniel Padyšák – 0.2 IP, 1 H, 2 R, 2 ER, 2 BB, 0 SO
Michal Kovala – 2 IP, 1 H, 0 ER, 1 SO
Nicolas O’Rourke – 2 AB, 1 H, HBP

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..