MBMLB

MLB: Adam Macko TOP 11 prospekt Seattle Mariners

Major League Baseball v minulých dňoch na svojom webu zverejnila nejlepšie prospekty ligy i jednotlivých tímov. Slovenského fanúšika určite najviac zaujíma, ako je na tom Adam Macko v organizácii Seattle Mariners.

Slovenský baseballista je podľa MLB stále na 11. pozícii v organizácii Mariners. Patrí mu teda rovnaké miesto, ako pred minulou sezónou. Pohľad na celú TOP 30 Seattle Mariners nám ukazuje, že v prvej desiatke sa v tejto organizácii prakticky nič nezmenilo. Prvé miesto i naďalej patrí Julio Rodríguezovi, ktorý už dostal príležitosť aj v hlavnom tíme.

Predikcia MLB ohľadom prípadného debutu Adama Macka v hlavnom tíme hovorí, že by sa mal do hlavného tímu pozrieť už v roku 2022. Túto by mal začať vo farmárskom tíme Modesto Nuts na úrovni Low-A. Nebude ale prekvapením, keď sezonu dohrá na úrovni High-A za Everett AquaSox.

Podľa známok skautingu by mal byť najlepším nadhodom Macka Fastball, ktorý ako jediný dostal známku 55. Je to trochu s prekvapením, pretože v minulom roku odborníci výborne hodnotili hlavne Mackov slider, ktorý bol podľa mnohých jeho hlavnou zbraňou.

Známky skautingu: Fastball: 55 | Curveball: 50 | Slider: 50 | Changeup: 40 | Kontrola: 40 | Celkom: 45

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Jeden myslel na “MLB: Adam Macko TOP 11 prospekt Seattle Mariners

  • Podľa stránky Milb, k včerajšiemu dátumu posunuli Adama Macka do tímu Everett AquaSox kde aj začne sezónu 2022.

    Reagovat

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..