ČeskoMB

Draci prohráli i potřetí a ve své skupině na Poháru Mistrů skončí poslední

Po dvou prohrách v základní skupině Poháru Mistrů měli Draci třetí pokus ve čtvrtek proti německému Heidenheimu. Ani tentokrát se brněnskému týmu nepovedlo zvítězit a základní část ukončí bez výhry.

Pálkaři Draků celý zápas marně hledali recept, jak vyzrát na nadhazovače Mikea Bolsenbroeka. Pálkaři českého týmu ale opět nedokázali přelomit trápení na turnaji a nakonec dokázali v devíti směnách stáhnout pouze 2 doběhy z šesti hitů. Naopak devětkrát odešli z boxu se strikeoutem.

Na kopci Draků přitom předvedl dobrý výkon Václav Tauš, který netradičně nastoupil jako startér. Nakonec vydržel v utkání až do sedmé směny, když umožnil 5 doběhů. Opět se nedařilo Maikelu Aguiarovi, jenž z bullpenu umožnil 3 doběhy v 1.1 odházených směnách a poslední out musel hodit Jan Nebenführ.

Draci tak ve své skupině skončí s bilanci 0-3 na posledním místě se skóre 3-28. Z ambicí na postup do semifinále budou Brňané bojovat o to, aby neskončili na posledním osmém místě, které by znamenalo ztrátu místa na Poháru Mistrů v roce 2023.

9.6.22123456789RHELOB
 Draci Brno 0 0 1 0 0 0 0 0 1 2 6 1 5
 Heidenheim 0 1 2 0 1 0 2 2 X 8 10 0 6
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..