MBMLB

MLB: Austin Hays zaznamenal Cycle

Zdá se, že letošní červen je zaslíbený pro hráče, kteří chtějí dosáhnout na Cycle. Ve středu se to totiž povedlo již potřetí v tomto měsíci. Tentokrát Cycle zaznamenal Austin Hays z Baltimore Orioles.

Pálkař Orioles prožil nevšední noc a zaznamenal jeden z nezapomenutelných Cycle historie MLB. V utkání proti Washingtonu mu k němu stačily pouze 4 stavy na pálce. Navíc v zápase, který byl ukončen kvůli dešti v šesté směně.

Hays nastoupil do zápasu jako leadoff hitter Orioles, protože tradiční leadoff Cedric Mullins dostal den volna. A hned v první směně si připsal single proti atricku Corbinovi. Následně přidal homerun ve třetí směně a triple ve čtvrté. Jenže v páté směně přišel hustý déšť a zápas musel být přerušen.

‘Přišli jsme dovnitř a nebylo jasné, jestli hru dohrajeme nebo ne,’ řekl Hays po zápase novinářům. ‘Nebyl jsem si jistý, jestli dostanu příležitost, když přijde další déšť.’

Po 45 minutách se ale znovu hrálo. Jenže nedlouho po opětovném rozehrání se na Camden Yards opět rozpršelo. Naštěstí se Orioles ještě jednou dostali na pálku a Hays toho dokázal využít, když odpálil double. Nedlouho poté se utkání znovu přerušilo a nakonec ukončeno za stavu 7-0 pro Baltimore.

Hays se tak stal šestým hráčem Orioles, jemuž se povedlo zaznamenat Cycle. Naposledy to byl v sezoně 2019 Jonathan Villar.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..