ČeskoMB

PBT: Prospekti vyhráli i druhý zápas na turnaji

Po vítězství v prvním utkání mohli čeští mladíci přidat druhou výhru v utkání proti litevskému Utenos Titanai. I tentokrát mladíci odehráli výborné utkání a dokázali zvítězit.

Litevci posilnění o několik hráčů z české Extraligy postavili na kopec právě nadhazovače Eagles Praha Davida Wilsona. Ten se ale trochu trápil s kontrolou nadhozů, čehož Češi využili a hned v první směně protočili lineup. Navíc v ní dokázali doběhnout i pro čtyři doběhy. Ve třetí směně přidali čeští mladíci dalších pět doběhů, když se blýskl zejména Michal Antoň tříbodovým triplem.

První dvě směny na kopci českého výběru strávil Marek Štefka. Ten Litevcům nepovolil ani jeden doběh a rozdal tři strikeouty. Poprvé se tak Utenos prosadil až ve třetí směně, kdy proti Viktoru Sedláčkovi stáhli dva doběhy. Další doběh pak přidali v šesté směně po divokém nadhozu Jeronýma Hanušky.

Poslední slovo měl ale výběr českých prospektů, který v deváté směně dvěma doběhy zařídil konečný stav 11-3. Mladí Češi tak opět předvedli pálkařsky povedené utkání, když se všichni hráči lineupu dostali minimálně jednou na metu. Michal Antoň jako jediný zaznamenal tři úspěšné odpaly.

Prospekti tak získali druhou výhru na turnaji a v pátek je čeká poslední duel na turnaji, ve kterém vyzvou favorizovaný tým Hakusoh Globetrotters.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Czech Prospects 4 0 5 0 0 0 0 0 2   11 11 1
 Utenos Titanai 0 0 2 0 0 1 0 0 0   3 7 3

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..