MBMLB

Nečekaná změna. Correa nebude hráčem Giants, ale New York Mets

Vypadalo to na jasnou záležitost. Po neúspěchu s podpisem Aarona Judge získali San Francisco Giants dalšího z velkých jmen na trhu volných hráčů. Tím byl Carlos Correa. K oficiálnímu stvrzení smlouvy stačilo, aby hráč prošel fyzickými testy. Jenže tak se nestalo a Giants včera zrušili tiskovou konferenci, na niž měli Correu přivítat v organizaci. Ve středu pak přišel šok. Correa totiž bude působit v New Yorku.

Když s touto informací přišel Jon Heyman, tak zprvu byli mnozí fanoušci opatrní a očekávali další potvrzení. Ty postupně přicházely a dokonce se začaly objevovat další podrobnosti smlouvy. Podle nich byl měl Carlos Correa s Mets podepsat kontrakt na 12 let v hodnotě 315 milionů dolarů.

Jon Heyman on Twitter: “Correa will play 3B for the Mets. Deal is pending medical. Story to come @nypost / Twitter”

Correa will play 3B for the Mets. Deal is pending medical. Story to come @nypost

Bezhlavé utrácení majitele Mets Stevena Cohena tak nebere konce a klub v nadcházející sezoně i s dani z luxusu vydá na platy bezmála půl miliardy dolarů.

„Měl jsem pocit, že náš nadhoz je v dobrém stavu. Potřebovali jsme ještě jednoho pálkaře. To nás staví na vrchol,” řekl pro NY Post majitel klubu.

Correa se bude muset v New Yorku smířit s tím, že bude hrávat zejména na třetí metě. Pozice spojky totiž patří Franciscu Lindorovi.

Mets v letošní offseason opravdu hodně utráceli, když přivedli hráče jako Justin Verlander, Kodai Senga, Jose QuintanaDavid Robertson. Kromě toho znovu podepsali dvojici Brandon NimmoEdwin Diaz. Fanoušci baseballu nyní spekulují, jestli Mets dokáží s tímto týmem dosáhnout na vítězství ve Světové sérii, nebo to bude jeden velký (a zejména drahý) průšvih.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..