ČeskoMB

Zápasy World Baseball Classic budou živě na ČT Sport

Již za měsíc začne v letošní hlavní turnaj World Baseball Classic. Letos také s českým národním týmem, který si vybojoval postup z kvalifikace v německém Regensburgu (Řeznu). Nyní již také víme, že všechny české duely budete moct sledovat ve vysílání ČT Sport.

Tuto informaci jako první přinesl na Twitteru jeden z nejznámějších českých komentátorů Robert Záruba.

Robert Záruba on Twitter: “World baseball Classic s českým týmem na ČTsport a ČTsport plus. Bude to teda mazec během hokejového play off, leč… komentoval jsem prvních 50 přímých přenosů z baseballu u nás, můj první živák. Neumíte si představit, jakou mám z téhle práce navíc radost. Nedoufal jsem! 🙂 / Twitter”

World baseball Classic s českým týmem na ČTsport a ČTsport plus. Bude to teda mazec během hokejového play off, leč… komentoval jsem prvních 50 přímých přenosů z baseballu u nás, můj první živák. Neumíte si představit, jakou mám z téhle práce navíc radost. Nedoufal jsem! 🙂

Podle Lukáše Ercoliho by měla ČT Sport nabídnout 20 zápasů ve vysílání ČT Sport a další na ČT Sport Plus na webu televize. To znamená, že se fanoušci baseballu můžou těšit na kompletní program World Baseball Classic, což je velmi pozitivní zpráva.

Zápasy kvalifikace na World Baseball Classic v září vysílala O2 TV Sport, která má ještě pro letošní rok zakoupenou licenci na vysílání zápasů Major League Baseball. Českého fanouška tak letos čeká pořádná várka baseballu ve vysílání obou televizí, protože na podzim by měla Česká televize přinášet také utkání z domácího evropského šampionátu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..