MBOstatní

Rozjíždí se nová baseballová tipovačka

Mezi hokejovými fanoušky si projekt Daniel Duška SC-Tip.cz získal dobré renomé. Jenže nyní již není tento web určen pouze pro hokejové nadšence. Nově totiž můžou na webu tipovat také fanoušci baseballu, protože Dan přidal pro tipování i tento sport. Po loňské testovací fázi jej letos spouští naostro.

Tipování SC-tip.cz funguje systémem zápisného, které se pak rozděluje mezi nejlepší tipující ve formě různých cen. Pouze loňská zkušební sezona byl zdarma a Dan si v ní testoval zájem fanoušků. “Bylo nás asi deset, což bylo na úvodní ročník fajn. Řekněme si na rovinu, že baseball není tolik vidět. Doufejme, že nyní po World Baseball Classic se to trochu změní a lidi budou baseball více vyhledávat. Ale s prvním ročníkem jsem spokojený. Doufám, že letos se zapojí alespoň 15-20 lidí,” poodhaluje plány.

Zajímalo nás také, proč se rozhodl přidat na svůj web právě baseball. Dan totiž o sobě prozradil, že je bývalý aktivní hokejista a baseball tak nikdy nehrál. “Mám asi moc volného času,” směje se Daniel, “tak jsem si říkal, že bych to chtěl rozšířit. První, co mně napadlo byl baseball a pak jsem přidal další sporty. Navíc web v minulém roce prošel obměnou, kterou již potřeboval. Předtím jsem vše dělal ručně v Excelu. Nyní mi kamarád pomohl s nastavením automatizace a díky tomu můžu spustit další sporty mimo hokej.”

Aktuálně jde na webu sc-tip.cz tipovat pouze zápasy Major League Baseball. Česká baseballová Extraliga zatím není v plánu, ale co není, může být. “Nabízí se to taky,” zamýšlí se nad Extrlaigou Daniel. “Já ale chci, aby byly ty zápasy byly co nejvíce vyrovnané. Nevím jak je na tom naše česká liga, tu jsem nikdy moc nesledoval. Takže nevím, nakolik je liga kvalitní, aby již dopředu nebylo jisté, kdo bude bojovat o udržení a kdo o finále. Pokud by byla vyrovnaná a pokud by byl zájem, tak by se o tipovačce dalo uvažovat.”

Pokud vás tedy baví změřit si síly s dalšími tipujícími na dlouhodobé fázi, tato tipovačka bude určitě pro vás. Vstupní poplatek je 500,- Kč a ze společného banka se nakoupí odměny pro nejlepší tři. Další informace již najdete na webu sc-tip.cz.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..