ČeskoMB

EXL: Eagles Praha lákají fanoušky na Mannyho Ramireze

Velmi zajímavou zprávu ve čtvrtek zveřejnil klub Eagles Praha na sociálních sítích. Podle ní by se mohla v pátek na jejich hřišti ukázat bývalá hvězda MLB Manny Ramirez.

Jak to vypadá, tak vše ale zatím není jisté. “V jednání je speciální host, který by měl nadhodit slavnostní nadhoz. Tímto hostem je bývalá superstar MLB, opora Boston Red Sox a LA Dodgers Manny Ramirez !!!” píšou Eagles ve svém statusu. Zároveň ale lákají na tombolu o podepsané věci touto hvězdou.

Ramirez je dvounásobný vítěz Světové série s Boston Red Sox. V nejlepší lize světa se naposledy objevil v sezoně 2011. Posléze působil mimo jiné také v Asii, když hrával v KBO a japonské nezávislé lize. Naposledy o něm fanoušci mohli slyšet před dvěma lety, kdy podepsal kontrakt s Sydney Blue Sox v australské ABL. Tam se dlouho neohřál a kvůli zdravotním problémům s ním klub ukončil smlouvu.

V posledních dnech se Ramirez zdržuje v hlavní městě České republiky a je tedy velká šance, že se Eagles povede jej přesvědčit, aby v pátek na jejich stadion dorazil.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..