ČeskoMB

Třebíč bude hostit Mistrovství Evropy U23 v roce 2025

WBSC Europe v pátek zveřejnila hostitelská místa pro nadcházející evropské turnaje pro následující dva roky. Pro českého fanouška je zajímavé, že Mistrovství Evropy U23 2025 se budou hrát v Česku, když turnaj bude hostit areál Na Hvězdě v Třebíči.

Třebíč byla jedním z míst, kde se v letošním roce odehrála jedna ze skupin Mistrovství Evropy mužů. Český národní tým tak bude mcot na domácím území vylepšit šesté místo, na němž skončili letos v Rakousku.

V příštím roce ale čekají evropské šampionáty mladší kategorie. Na žáky čeká Mistrovství Evropy v německém Paderbornu a junioři nastoupí od 8. do 14. července v Regensburgu. Čeští fanoušci to tak nebudou mít nikterak daleko.

Pro nadcházející rok ještě chybí zveřejnit pořadatelé evropských klubových soutěží. Zatímco WBSC Europe v článku zmiňuje, že se bude hrát Evropský Pohár, tak v kalendáři má informaci o Europské Baseballové Super Lize a následně také o Final Four této soutěže. Každopádně informace k tomuto evropskému by měly být již brzy k dispozici.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..