ČeskoMB

Spekulace: Vymění letos Martin Červenka extraligový tým?

Kdo poslouchal poslední díl našeho podcastu Monday BallCast, tak pro něj tato informace nebude nová. Zmiňoval jsem v něm, že se v baseballové komunitě množí hlasy, ohledně možného nového angažmá Martina Červenky. Ten by totiž letos nemusel oblékat dres pražského Tempa, ale mohl by se stěhovat do jiného klubu.

Důvodem případného odchodu momentálně asi nejlepšího českého baseballisty mají být změny v osobním životě. Dle informací, které se k nám dostali, tak by mělo být ve hře ohledně přestupu Martina pár klubů, ale vyloučené prý není také jeho setrvání v Tempu. Více zdrojů ale potvrzuje, že asi nejvíce pravděpodobné je stěhování Martina do jednoho z brněnských klubů.

Pokud by se tedy Martin Červenka stěhoval kamkoliv, tak by tím výrazně oslabil loňský vicemistr z Tempa. Navíc příchod do jakéhokoliv jiného klubu by výrazně zvedl šance jeho nových spoluhráčů na zisk titulu. Každopádně budeme pro vás tyto spekulace sledovat i nadále a pokud se k nám dostanou důvěryhodné informace, tak je zveřejníme na našem webu, případně v podcastu Monday BallCast.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..