ČeskoMB

Jakub Malík pravděpodobně odehraje poslední kompletní sezónu v Extralize

V minulém týdnu na svém instagramovém účtu zmínil dlouholetý kapitán reprezentace a člen Arrows Ostrava Jakub Malík, že letošní sezóna možná bude jeho poslední. Uvidíme tedy ještě zkušeného baseballistu v Extralize i v následující sezóně.

“Svým kamarádům i známým jsem již avizoval, že pravděpodobně letos bdue moje poslední sezóna,” potvrdil nám Jakub v telefonickém rozhovoru. “Je to spíše z osobních důvodů. Času mám čím dál méně a do toho se snažím pomáhat i s reprezentací. Bude mi 40 let a nechtěl bych dojít do stadia, že už nebudu tak rychlý a dobrý. Nechtěl bych skončit, když budu za zenitem. Zatím cítím, že týmu mám co dát.”

Že se ale nemusí jednat o jeho definitivně poslední zápasy v Extralize sám Jakub nevylučuje. Je tady šance, že bychom jej mohli v Extralize vidět i v další sezóně, ale pravděpodobně by již neodehrál celou sezónu. “Velice dobrá sezóna z mé strany, by mně mohla přimět změnit názor. Pokud bych z ní měl dobrý pocit fyzicky i psychicky. Nebo kdyby mně přesvědčila rodina, že to má smysl, tak bych tomu ještě jeden rok mohl dát,” říká dokonce hráč, který má na svém kontě 22 odehraných sezón v Extralize.

Celou svou kariéru Jakub Malík odehrál právě v ostravském klubu, ke kterému má silné pouto. I proto by klubu pomohl, pokud by se ocitl v problémech. “Pokud by se Arrows dostali do trablů, byli ohroženi sestupem a cítil bych, že týmu můžu pomoct, tak bych neváhal a naskočil do zachranářských prací,” dodává na závěr našeho povídání majitel tří extraligových titulů.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  College Baseball: Kovala zachraňoval Georgia Tech. O'Rourke má první homerun

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..