ČeskoMB

ČBA spustila hlasování pro All Star Game 2024

Stejně jako v minulém roce, tak i letos můžou fanoušci vybírat hráče, kteří si zahrají za extraligový výběr proti národnímu týmu na letošní All Star Game v pražském Tempu. Vybírat znovu budou moct ze všech extraligových hráčů, mimo jedenácti jmen, které si vybral do týmu manažer reprezentace Pavel Chadim.

Proti minulému roku ale došlo k pár upravám při pravidlech hlasování. ČBA je letos striktnější ohledně povoleného počtu hlasů od jednoho fanouška. Každý nyní může hlasovat pouze jednou. Pokud by asociace přišla na to, že někdo při hlasování podváděl, tak se mu nebude započítávat žádný hlas.

Zároveň bude důležité pouze první místo v hlasování u každé pozice. Pokud vítěz hlasování odmítně přijmout nominacoí od fnaoušků, neznamená to, že pořadatelé automaticky osloví druhé v pořadí, ale náhrandíka vybere manažer extraligového výběru, jimž je Hynek Čapka. Cílem je, aby národní tým na All Star Game před nadcházejícím Pržaským baseballovým týdnem prověřil co nejsilnější soupeř.

Fanoušci můžou hlasovat na adrese extraliga.baseball.cz/allstar. Hlasování končí poslední den v květnu.

Kromě hlasování si můžou fanoušci již nyní koupit vstupenky na All Star Game, které jsou k mání v prodejní síti Ticketportal. Cena za jedno místo je 249,- Kč.

Sestava reprezentace pro ASG:

Martin Zelenka – catcher
Martin Červenka – 3. meta
Vojtěch Menšík – spojka
Jakub Kubica – 2. meta
Martin Mužík – 1. meta
Marek Krejčiřík – levé pole
Arnošt Dubový – střední pole
Šimon Klacl – pravé pole
Jan Pospíšil – DH
Tomáš Ondra – startující nadhazovač
Lukáš Hlouch – closer

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..