Rozhovory

Petr Ditrich: Galavečer je pro nás skok

P1060297

Že se letošní Galavečer povedl, o tom jsme si již psali. Nedalo nám tedy a po jeho konci jsme oslovili také předsedu ČBA Petra Ditricha a požádali jej o krátky rozhovor.

Pane Ditrichu zkuste Galavečer zhodnotit z Vašeho pohledu.

Galavečer se z mého pohledu hodně vydařil. Měl přiměřený rozsah a krásný spád. Myslím, že to v lidech zanechalo dobrou motivaci. Mám na akci dobré ohlasy. Lidi za mnou chodí a hodně akci chválí, což je hodně důležité, protože to pro lidi děláme. Moderátor byl hodně dobrý, pěkná byla také grafika a jsem rád, že se v České televizi objeví pěkné záběry. Byl to hodně příjemný večer. Věřím, že se to dokáže zpracovat a nějak dál vytěžit. Nejen v České televizi, ale i jinak.

Předpokládáte, že se Galavečer stane novou tradicí?

Musíme si to v klidu vyhodnotit, ale byla to krásná akce a jsem si skoro jistý, že v nějaké formě v ní budeme pokračovat. Letošní forma bude určitě jednou z těch, která bude první na stole. Nabízí se také, jestli to neotevřít více lidem., když už se to dělá tak hezky.

Co třeba udělat přímý přenos?

Tomu já moc nefandím. Myslím si, že dvacet minut, půlhodina je ideální čas. Pokud jsou tz pořady kratší, tak se pak v České televizi více reprízují. Dokáží si představit, že dokument z Galavečeru půjde v repríze i někdy v únoru. Přímý přenos mi připadne strašně složitý. Teď jsme se dostali na Galavečer, což je pro nás skok. Přímý přenos by byl dalším skok, ale zatím si nejsem jistý, kolik by přinesl zpětného úžitku.

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..