Rozhovory

Petr Svěcený: Doufám, že si to všichni užili

BEN_8294foto: Jan Beneš

Ve čtvrtek proběhl první baseballový Galavečer. Aby takováto akce měla co nejlepší úspěch, tak potřebujete skloubit více faktorů. Jedním z nejdůležitejších je moderátor akce. Petr Svěcený na prvním Galavečeru pozvedl laťku hodně vysoko. Bylo to dané nejen tím, že se moderování společenských akcí již dlouho věnuje, ale také tím, že sám baseball hrával a hodně mu rozumí. Svou profesionalitu ukázal také tím, že akci odmoderoval bez jediného zádrhelu i navzdory tomu, že jej momentálně trápí menší viróza.

Petře, jak jste se dostal k moderování baseballového Galavečera?

Oslovil mě vlastně můj bývalý spoluhráč Marek Rejman. Já hodně moderuji tyto typy společenských a sportovně laděných akcí. Tím, že jsme s Markem hodně spolu hrávali, tak přišla tato nabídka. Jsem moc rád, že jsem měl tu možnost být u prvního baseballového Galavečeru.

Jak se Vám líbilo prostředí i průběh akce?

Z prostředí jsem nadšený. Scéna vypadala bombasticky. Byl jsem hodně překvapený, protože jsem to nečekal. Program nemůžu až tak hodnotit, protože jsem jej dával sám dohromady. Zdá se však, že jsou všichni spokojení. Ambici bylo, aby to byl večer pro baseballisty. Aby to nebylo jenom předání cen a mezi nimi písnička, ale aby to bylo o baseballu, o baseballistech. Takže doufám, že si to všichni užili.

Moderujete spoustu akcí. Povedl se Galavečer ve srovnání s jinými akcemi?

Pocitově si myslím, že tam žádný průšvih nebyl. Měli jsme spoustu videí a projekcí. Všechno sedělo, ceny předávali ti, co měli předávat. Ceny přebírali ti, co je měli přebírat. Nedošlo k žádnému faux pas, ani technickému zádrhelu. Akorát já jsem již asi tři neděle nemocný a pořád pracuji. Byl jsem trochu disponovaný a nevěděl jsem, jestli to vůbec umluvím. Hodně mě bolí v krku a má s tím trochu problém. Ale i tak si myslím, že se vše povedlo.

Kdyby Vás oslovili s nabídkou moderování příštího Galavečeru, šel byste do toho?

Určitě.

 

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..