AktualityMLB

1.12.2017: Noviny z MLB

Dění v MLB se koncem listopadu trochu uklidnilo, ale zaregistrovali jsme několik zajímavých aktualit. Všechny zmiňujeme v tomto přehledu.

 

Rex Brothers prodloužil smlouvu

Nadhazovač Brothers a Braves se spolu domluvili na prodloužení smlouvy, čímž se vyhli arbitrážnímu soudu. Brothers si v následující sezoně vyděla 1,1 milionů dolarů.

[the_ad id=”4435″]

Půjde Stanton do Giants?

O velkém zájmu San Francisca Giants o Giancarla Stantona jsme již psali. Nyní se zdá, že jeho přesun na západní pobřeží je opět o krok blíže. Ve čtvrtek se totiž hráč v Los Angeles sešel se zástupci klubu a jednali o možnostech jeho přestupu. 

Jay Bruce

Hned trojice klubů projevila zájem o angažování vnějšího polaře Jaye Bruce, jenž je aktuálně volným hráčem. Kromě New York Mets, kde působil v minulém roce, se ozvali také Colorado Rockies a Seattle Mariners.

Petit patří Oaklandu

Nadhazovač Yusmeiro Petit podepsal dvouletou smlouvu s Oakland Athletics na 9 milionů dolarů. Yusmeiro v minulém roce odházel svou nejlepší sezonu, když v dresu Los Angeles Angels stlačil ERA na 2.76 a byl jedním z nejlepších relieverů v lize.

Boxberger míří do Arizony

Brad Boxberger byl součástí výměny mezi Diamondbacks a Tampou Bay. Opačným směrem putuje mladý Curtis Taylor, který působil pouze v nižších soutěžích. 

Adleman míře do Koreje

Nadhazovač Tim Adleman, který v posledních dvou sezonách nastoupil v dresu Reds do 43 zápasů se rozhodl odejít z MLB a podepsal roční kontrakt s týmem Samsung Lions z nejvyšší jihokorejské soutěže. Tato soutěž se stává čím dál víc populárnější pro méně úspěšné hráče MLB, kteří tm přicházejí restartovat svou baseballovou kariéru.

Beltran manažerem Yankees?

Carlos Beltran před několika týdny vyhrál s Astros Světovou sérii a následně ukončil kariéru. Zdá se však, že by jeho návrat do nejlepší ligy světa mohl být velmi rychlý. Yankees jej totiž pozvali na pohovor na uvolněné místo manažera týmu. Kromě Beltrana pohovor na uvolněnou pozici absolvovali také Rob Thomson, Eric Wedge, Hensley Meulens, Chris Woodward a Aaron Boone. 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..