MBOstatní

ABL: Canberra postoupila do semifinále

Drama až do posledního nadhozu nabídla Wild Card Game australské ABL mezi Canberrou a Perthem. Nakonec se z postupu do semifinále radoval domácí tým.

Hosté sice začali na kopci s Dylanam Unsworthem, jenž byl v pondělí vyhlášen nejlepším nadhazovačem divize, ale tomu se začátek utkání příliš nepovedl. Domácí Canberra se totiž proti němu prosadila hned v úvodní směně Cavalry stáhli 2 doběhy. Ve třetí směně pak Zach Wilson stáhl třetí bod a s nadějemi hostí to nevypadalo dobře.

Jenže hned ve čtvrté směně však bylo vyrovnáno. Hosté nejdříve dostali na mety dva běžce, aby pak při dvou outech Kaleo Johnson homerunem vyrovnal. Oba celky tak opět začínali od nuly. 

 

O vítězi tak rozhodovala kvalita obou bullpenů. A tady nakonec měli navrch domácí. Těm se povedla dohrávka sedmé směny, proti Trevoru Frankovi odpálili dva homeruny v řadě Robbie Podorsky a Cam Warner. 

 

Do poslední směny tak Perth vstupoval se ztrátou dvou doběhů. Tu pak stáhl jednobodovým homerunem Pete Kozma. Víc však closer domácích Steven Kent nedovolil a Canberra se tak mohla radovat z postupu do semifinále. Tam vyzve nejlepší tým základní části Adelaide.

ABLWC 1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
Perth Heat 
0 0 0 3 0 0 0 0 1   4 6 1
Canberra Cavalry 
2 0 1 0 0 0 2 0 0   5 11 0
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..