ČeskoMB

EXL: Draci Brno vyhráli Czech Series 2020

V sobotu bylo na programu čtvrté utkání letošní finálové série české baseballové Extraligy. A stejně jako v pátek, i tento zápas mohl zajistit Drakům titul.

Domácí proti Drakům nastoupili s Borisem Bokajem na kopci. Hosté vsadili na Ondřeje Furka. A oba startéři zápasu dlouhou dobu naprosto dominovali. Poprvé v sérii jsme neviděli doběhy v úvodní směně a na ten první se čekalo až do šesté, když Přemek Chroust solo homerunem poslal Draky do vedení. To v osmé směně navýšil dvoubodovým homerunem Petr Čech a s nadějemi Arrows to nevypadalo moc dobře.

Draci navíc na poslední dvě směny poslali na kopec Martina Schneidera. Jenže v dohrávce osmé směny udělala error jinak bezchybná obrana hostí a domácí jedním doběhem zdramatizovali závěr utkání.

V deváté směně si však Draci vzali tříbodové vedení zpátky a před dohrávkou byli ve výhodě. Arrows sice dokázali dostat na metu jednoho běžce, ale žádné další doběhy nepřidali a po posledním outu mohli Draci slavit zisk dvacátého druhého titulu v české baseballové Extralize. Ukončili tak také dvouletou nadvládu Arrows a ostravští tak nezískali vysněný hattrick.

 123456789 RHE
Draci 0 0 0 0 01 021 49 0
Arrows 0 0 0 0 0 0 01 0 19 0
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  WBSC Europe zveřejnila novinky k Poháru Mistrů

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..