MBOstatní

College Baseball: Pitt nepomohl ani homerun Zelenky

V sobotu se v univerzitních soutěžích v USA nepředstavilo tolik českých hráčů, jako v pátek, ale na hřišti se neztratili.

Série mezi NC State a Clemson pokračovala druhým zápasem. Po páteční prohře si chtěli baseballisté týmu ze Severní Karolíny spravit chuť, ale ani druhý duel nedokázali ovládnout a prohráli 3-9. Vojtěch Menšík nepřidal do svých statistik další úspěšný odpal a jeho pálkařský průměr spadl na .254.

Dva zápasy sehrála Univesity Cahrleston proti West Liberty University a v obou dokázala zvítězit. Filip Smola se dostal do hry pouze na jednu směnu ve druhém duelu. Tím, že se jeho tým již na pálku nedostal, tak Filip nedostal příležitost rozšířit své statistiky.

Série mezi Pitt a Brunswickem pokračovala v sobotu dalším utkáním a v něm byl opět vidět Martin Zelenka. Ten v dohrávce páté směny dvoubodovým homerunem snížil stav utkání na 4-5 z pohledu Pitt. Jenže jeho tým již další doběhy nepřidal a nakonec prohrál 4-7.

V prvním utkání doubleheaderu mezi Arizona Western a Paradise Valley Community College se na kopci na jednu směnu postavil i Ondřej Furko. Ten odházel jednu směnu a nepovolil soupeři ani jeden doběh. Arizona nakonec zvítězila 11-1.

Češi v akci:
Vojtěch Menšík – 4 AB, 0 R, 0 H, 0 RBI, 0 BB, 1 SO
Filip Smola – 1 směna na 3B
Ondřej Furko – 1 IP, 3 H, 0 R, 0 ER, 1 SO, 0 BB
Martin Zelenka – 5 AB, 1 R, 1 H, 3 RBI, 0 BB, 2 SO

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..