MBMLB

MiLB: Nadhazovač Durhamských býků byl trefen odpalem do hlavy

Tým Durham Bulls je v České republice známý zejména ze stejnojmenného filmu s Kevinem Kostnerem v hlavní roli. V USA se ale nyní dostal do přehledu všech zpravodajských a sportovních serverů. Ve čtvrtek se totiž v jeho zápase stala nepříjemná událost, když byl do hlavy trefen nadhazovač “býků” Tyler Zombro.

Stalo se tak v osmé směně utkání mezi Bulls a Norfolk Tides. Šestadvacetiletý reliever šel na kopec farmy Tampy Bay Rays za stavu 12-4 pro Norfolk a proti němu se postavil Brett Cumberland. Ten pátý nadhoz Zomba odpálil nešťastně přímo do hlavy nadhazovače, který po trefení ještě nepříjemně spadl na tváří přímo na zem. Nepříjemný moment pokračoval i nadále, protože se hráč začal na zemi zmítat v křečích. Naštěstí mu byla okamžitě poskytnuta pomoc a hráč byl transportován do Duke University Hospital. Oba kluby se následně domluvily, že již nebudou v zápase pokračovat a bude tak platný výsledek 12-4. Klub později vydal prohlášení, v němž píše, že hráč by snad měl být v pořádku.

“Tyler Zombro byl převezen do Duke University Hospital v Durhamu a je ve stabilním stavu. V současné době prochází další léčbou a pozorováním. Jakmile budou k dispozici, budou poskytovány další aktualizace. Naše myšlenky a modlitby jsou s Tylerem, jeho rodinou a spoluhráči. “

Video trefení (jen pro silné žaludky)

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..