ČeskoMB

EXL: Ani po neděli nepoznáme všechny semifinalisty

Nedělní program měl rozhodnout o čtvrtém semifinalistovi letošní Extraligy. Jenže počasí bylo proti a zápas Tempa s Draky se bude hrát až v pondělí.

Hluboká ale měla doma šanci rozhodnout o své semifinálové účasti před svými fanoušky. Do karet ji mělo hrát, že měli k dispozici na kopec Williama Parsonse. Naopak Arrows méně zkušeného a mladšího Alexandra šína. Jenže byl to nakonec ostravský nadhazovač, který mohl po zápase slavit. Ten totiž odházel výborných 6 směn, v nichž povolil pouze dva hity a jeden doběh. K tomu přidal také 9 strikeoutů. Na jeho práci navázal stejným způsobem Michal Kovala, který ve třech směnách umožnil pouze jeden úspěšný odpal.

To ostravským pálkařům se proti Parsonsovi úspěšnější. Skóre otevřel ve čtvrté směně Jakub Malík solo homerunem. V šesté pak přidal dvoubodový homerun Tyler Smith. V osmé směně pak proti Janu Novákovi stáhl dva doběhy svým odpalem Michael Vykoukal.

Arrows tak porazili Hlubokou 5-1 a nyní se oba celky budou s napětím dívat na pondělní dohrávku v Praze. Pokud Tempo porazí Draky, tak Hluboká zůstane mimo semifinále a Arrows skončí první v TOP 6. Pokud vyhrají Draci, tak Arrows budou druzí a Hluboká postoupí do semifinále, kde si zahraje právě proti Drakům.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
Arrows Ostrava 0 0 0 1 0 2 0 2 0   5 9 3
Sokol Hluboká 0 0 0 0 0 1 0 0 0   1 3 0
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Eagles Praha přivádí Američana Willieho Barcenu

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..