ČeskoMB

EXL: Arrows ani na šestý pokus Draky neporazili

Ve středu se v Ostravě dohrávalo posledním zápasem druhé kolo TOP 6 mezi domácími Arrows a hostujícími Draky. Ostravští v něm nedokázali Brňany porazit a i pošesté ze vzájemného souboje odešli poraženi.

Přitom pro Draky to dlouho nevypadalo na vítězství. Na svůj první hit v utkání dokonce čekali až do čtvrté směny, kdy se proti Borisi Bokajovi prosadil Milan Prokop.

EXL: Boris Bokaj třetím hráčem historie s 900 strikeouty

Navíc Ostrava se jako první dokázala prosadit i bodově, když v dohrávce páté směny stáhl první doběh Martin Šmoldas, jehož pak posunul na domácí metu Jakub Kubica. Brněnský startér Gillian Wernet toho v šesti směnách domácím již více nepovolil.

V sedmé směně již Draci vyrovnali po odpalech Arnošta Dubového a Filipa Moštěka. Za stavu 2-2 se tak fanoušci v Ostravě mohli těšit na dramatický závěr. Po posledním outu ale museli odcházet opět zklamaní, protože v deváté směně Draci dokonali obrat v utkání. Nejdříve odpálil Eugene Helder solo homerun, aby o chvíli později stáhl svůj druhý bod v zápase Arnošt Dubový. Martin Schneider pak na kopci dokázal duel dovést do vítězného, když si v deváté směně pomohl také dvěma strikeouty.

Draci tak mají po šesti zápasech TOP 6 pět výher, stejně jako Tempo Praha. Naopak Arrows jsou s bilanci 2-4 před poslední Třebíčí, která zatím zvítězit nedokázala. S týmem z Vysočiny sehrají ostravští tento týden tři utkání. Draci budou hrát s Eagles Praha.

 123456789 RHE
DRACI Brno 0 0 0 0 0 0 2 0 2 47 0
ARROWS Ostrava 0 0 0 0 2 0 0 0 0 211 0
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..