ČeskoMB

EXL: Hroši i pošesté dokázali vyhrát nad Nuclears

Potřetí v TOP 6 a pošesté v letošní sezoně na sebe narazili baseballisté Třebíče a brněnských Hrochů. Ve všech předchozích případech dokázali zvítězit Hroši a Nuclears určitě chtěli zvítězit alespoň v jednom případě.

Domácím baseballistům ale vůbec nevyšel úvod utkání, když hosté v první směně dokázali proti Jeffreymu Bartovi stáhnout 3 doběhy. Nuclears v dohrávce nedokázali stáhnout proti Kennedymu další doběh, čímž natáhli sérii inningů s nulou proti Hrochům na 32. Až v další směně se domácí dočkali, když využili chybu v obraně soupeře a dotáhli na rozdíl jednoho doběhu.

Barto vydržel v zápase na kopci pět směn a v šesté šel poprvé od zranění ramene na kopec Orlando Romero. Ten se ale trápil a odházel jen jednu směnu, v niž Hroši přidali dva doběhy zásluhou homerunu Ondřeje Kalandry.

V sedmé směně se Třebíč opět dotáhla na rozdíl dvou doběhů a v závěru mohla pomýšlet na obrat. Tomáš Ondra na kopci Hrochů jim ale další doběhy nepovolil a Hroši se mohli i pošesté proti Nuclears radovat z výhry.

Na pálce se v utkání nejvíce dařilo Danu Ondrouškovi, jenž si připsal 4 hity. V domácím dresu odehrál druhý duel v Extralize mladý Jan Bilíček, který v sedmé směně zaznamenal první hit v nejvyšší soutěži.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Hroši Brno 3 0 0 0 1 2 0 0 0   6 9 2
 Třebíč Nuclears 0 2 0 0 0 0 2 0 0   4 9 2
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..