MBOstatní

Baseball United s novým datem Draftu i se změnou úvodního turnaje

DUBAJ, Spojené arabské emiráty – Baseball United, vůbec první profesionální baseballová liga zaměřená na Blízký východ a indický subkontinent, dnes oznámila nová data a vylepšený přístup pro svou inaugurační akci Dubai Showcase. Showcase nyní představí dva týmy Baseball United All-Star, které budou 24. a 25. listopadu tohoto roku hrát dvouzápasovou sérii, která je ve Spojených státech považována za víkend díkůvzdání. Showcase oslaví základní hodnotu jednoty Baseball United a bude mu předcházet týdenní kalendář komunitních akcí.

„Jednota není zabudována pouze do našeho jména v Baseball United, je zakořeněná v naší DNA,“ řekl Kash Shaikh, generální ředitel, předseda představenstva a majoritní vlastník Baseball United. „Od té doby, co jsme začali tuto cestu, se každý člověk v naší organizaci s nadšením snaží spojovat lidi prostřednictvím hry, kterou všichni milujeme. Namísto toho, abychom se soustředili na sportovní rivalitu, která vzruší naše fanoušky v budoucnu, soustředíme se nyní na jednotu, která podněcuje naši ligu od jejího založení. A jak to udělat lépe, než strávit víkend na Den díkůvzdání zde ve Spojených arabských emirátech a sledovat nejlepší hvězdy naší ligy z tuctu různých zemí, jak hrají se slovy ‚United‘ na hrudi.“

Tyto dva týmy se budou jmenovat Baseball United East All-Stars a Baseball United West All-Stars a budou zahrnovat 22 profesionálních hráčů a tři prospekty v jednom týmu. Z celkového počtu 44 profesionálních hráčů bude mít alespoň 75 % zkušenosti z Major League Baseball. Inaugurační draft Baseball United se nyní bude konat virtuálně v pondělí 23. října a soupisky All-Star budou oznámeny ve středu 25. října. Showcase se bude konat na Dubai International Stadium.

„Plně podporujeme rozhodnutí Baseball United vyvíjet data a formát jejich Showcase akce,“ řekl Mubashshir Usmani, generální tajemník, Emirates Cricket Board. “‘Těšíme se, že při této premiérové ​​akci přivítáme fanoušky z celého světa na dubajském mezinárodním stadionu.”

Psali jsme...  EXL: Draci podepsali posily ze zkušenostmi z MLB a MiLB

Pokud byste se vydali do Dubaje na tuto akci, tak od 19. října budou v prodeji vstupenky. Prvních 7 dní je zakoupíte na webu baseballunited.com za cenu od 13 do 54 dolarů.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..