ČeskoMB

EXL: Tomáš Duffek překonal metu 900 strikeoutů a má 90 výher

V sobotním utkání mezi Eagles Praha a Sokolem Hluboká byli fanoušci svědky výborného výkonu domácího startéra Tomáše Duffka. Nadhazovač Eagles nejenže odházel vítěznou complete game, ale dosáhl hned na dva zajímavé milníky.

K tomu prvnímu došlo ve druhé směně, když strikeoutem vyprovodil z pálkařského boxu Martina Jiránka. Tím se stal teprve čtvrtým hráčem historie soutěže, který dosáhl na metu 900 strikeoutů. Nakonec jich Duffek přidal ještě dalších pět a vydal se tak za tím, aby ještě letos přeskočil na Leoše Kubáta na třetím místě historických tabulek.

PořJménoK
1.Minařík Petr (DRA)1 092
2.BOKAJ Boris (ARR)941
3.KUBÁT Leoš (HRO)931
4.DUFFEK Tomáš (EAG)905
5.RABINOWITZ Jake (NUC)855

Po výhře 11-1 si do statistik připsal také již 90. výhru v extraligové kariéře a stal se teprve třetím hráčem historie, jemuž se to povedlo. Před ním již jsou pouze Boris Bokaj (108 výher) a Petr Minařík s neuvěřitelnými 148 výhrami.

Milujeme Baseball on Twitter: “Historický strikeout číslo 900 od Tomáše Duffka v české baseballové Extralize. Tento milník dosáhl jako 4. v historii. pic.twitter.com/m9gHn3MMuu / Twitter”

Historický strikeout číslo 900 od Tomáše Duffka v české baseballové Extralize. Tento milník dosáhl jako 4. v historii. pic.twitter.com/m9gHn3MMuu

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  College Baseball: Michal Kovala threw his best relief of the season

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..