AktualityMLB

Turner přinesl Dodgers druhou výhru v NLCS

V noci z neděle na pondělí pokračovalo playoff MLB jedním zápasem, který opět přinesl fantastickou zápletku a ještě lepší rozeuzlení. Pokud tedy nefandíte Chicagu.

Final 1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
Chicago CubsChicago Cubs 0 0 0 0 1 0 0 0 0   1 3 0
Los Angeles DodgersLos Angeles Dodgers 0 0 0 0 1 0 0 0 3   4 5 0

Stav série: 2:0 pro Dodgers

Cubs a Dodgers spolu svedli další vyrovnanou bitvu, kterou rozhodla až devátá směna. Díky výborným výkonům Jona Lestera a 
Riche Hilla jsme na první doběh čekali až do páté směny, kdy Addison Russell odpálil solo homerun. To však bylo ze strany Cubs všechno.

Domácí dokázali odpovědět ještě v dohrávce směny a začínalo se opět od nuly. A také s novými nadhazovači, protože od šesté směny se dostali do hry bullpeny obou mužstev. Když už to vypadalo, že se zápas dostane do nastavení, tak se při dvou autech postavil na pálku Justin Turner a tříbodovým homerunem rozhodl o výhře Dodgers. Stalo se tak přesně 29 let po legendárním homerunu Kirka Gibsona ze Světové série proti Oaklandu. Poslední, kdy Dodgers získali titul.

No Title

Daily Recap: Justin Turner tied the game at 1 with an RBI knock in the 5th, then won it with a three-run walk-off homer in the 9th Check out http://MLB.com/video for more! About MLB.com: Former Commissioner Allan H.


Daniel Webb zahynul při autonehodě

Bývalý hráč White Sox Daniel Webb zahynul včera při automobilové nehodě. Při nehodě byly zraněné další tři osoby z nichž jedna je Danielova manželka. Dvě osoby jsou dle policie ve vážném stavu. Daniel absolvoval v roce 2016 rekonstrukci kolaterálního vazu (Tommy John) a od té doby byl bez angažmá.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..