AktualityMLB

29.1.2018: Novinky z MLB

Máme začátek dalšího týdne a pojďme se proto podívat na další novinky z Major League.

Brewers získali Yeliche a Caina

Zdá se, že Milwaukee Brewers letos budou rozhodně patřit mezi favority na postup do playoff. V předchozích dnech totiž v rámci výměny získali Christiana Yeliche z Miami Marlins a na příštích pět let podepsali Lorenza Caina. Z Milwaukee se do Miami stěhuje jeden z největších talentů MLB Lewis Brinson a také Monte Harrison, Isan Diaz a nadhazovač Jordan Yamamoto. Můžeme tedy říct, že Cardinals a Cubs mají v divizi velmi silného soupeře a Miami ziskem dalšího talentovaného mladíka může s nadějí vyhlížet sezonu 2022 🙂

Týmy rozšíří ochranné sítě

Po několika nepříjemných incidentech v minulých letech, kdy "ulítlé" pálky zranily několik diváků v ochozech, se kluby rozhodly rozšířit ochranné sítě. Tuto informaci potvrdilo 27 klubů. Očekáva se zbylé tři (Arizona Diamondbacks, Oakland Athletics a Tampa Bay Rays) se k iniciativě připojí v nejbližších dnech.

Reyes prodloužil s Mets

Zkušený vnitřní polař José Reyes prodloužil smlouvu s New York Mets o další sezonu. Čtyřiatřicetiletý Reyes si v příštím roce vydělá 21 miliony dolarů. 

Machado se nebude stěhovat

Dlouhé týdny spekulací jsou u konce. Ačkoliv to vypadalo, že Orioles v zimě vymění Mannyho Machada, tak se tak s největší pravděpodobností nestane. Pro média tuto informaci potvrdil manažer Buck Showalter. Machado by měl navíc přesunout z pozice na třetí metě na spojku. 

Další tři suspendovaní hráči

Mezi množství suspendovaných hráčů za doping se v minulých dnech přidali další tři. Nejznámějším jménem je asi Nik Turley, jenž v minulé sezoně odehrál 10 zápasů MLB v dresu Twins.

  • Nik Turley, P, Pittsburgh Pirates – 80 zápasů
  • Ryan Newell, P, Miami Marlins – 80 zápasů
  • Jose Luis Santiago, P, Seattle Mariners – 140 zápasů

Halladay měl v krvi amfetamin

Nedávno zesnulý nadhazovač Roy Halladay měl v době nehody v krvi amfetamin.Tato droga možná může za nezvládnutý let v jeho soukromém ultra-lightu a následném zřícením se do Mexického zálivu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..