ČeskoMB

Česko představilo soupisku pro kvalifikaci na WBC. Chybí v ní Eric Sogard

Česká baseballová asociace představila soupisku pro nadcházející kvalifikaci o postup na World Baseball Classic. Bohužel v ní chybí Eric Sogard a duo Barto-Johnson.

Fanoušci, kteří netrpělivě čekali, v jakém složení pojede český národní tým do Regensburgu (Řezna), se konečně dočkali. Na soupisce ale budou marně hledat Erica Sogarda, který měl být největší posilou Česka na turnaji. Povolení od MLB nedostala ani dvojice Jeffrey BartoRyan Johnson, což je při pohledu na zveřejněné a schválené soupisky soupeřů trochu překvapení. Na druhou stranu v nominaci najdeme navrátilce jako Daniel Vavruša, případně Martin Schneider. Mezi nominovanými nadhazovači nechybí ani Jan Novák, který se letos trápil se zraněním a v Extralize toho moc neodházel. V pondělí již nastoupil na kopci reprezentace jako reliever v přípravném duelu proti Španělsku. Největší hvězdou Česka na turnaji tak bude bezpochyby catcher Martin Červenka.

Přidejte se do našeho kanálu na Telegramu -> t.me/milujemebaseball

Pro omlazený tým čeká pod vedením nového manažera Pavla Chadima první velký turnaj. První duel odehrají Češi v sobotu od 13:00 a soupeřem jim bude vítěz pátečního duelu mezi Jižní Afrikou a Španělskem.

BaseballCzech on Twitter: “THE ROSTER IS OUT! ??Czech team will enter the @WBCBaseball with these 28 fine names ?? Let’s gooo!#baseballczech #jsmečesko pic.twitter.com/IqMMK72Gn8 / Twitter”

THE ROSTER IS OUT! ??Czech team will enter the @WBCBaseball with these 28 fine names ?? Let’s gooo!#baseballczech #jsmečesko pic.twitter.com/IqMMK72Gn8

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Jakub Malík pravděpodobně odehraje poslední kompletní sezónu v Extralize

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..