MBMLB

Yelich a Darvish ještě víc rozvířili debatu ohledně kradení signálů

Zdá se, že letošní offseason bude ve znamení kradení signálů. Po tom, co MLB začala vyšetřovat Houston Astros ohledně kradení signálů v roce 2017 (psali jsme), přišel novinář Jeff Jones (tweet) s tím, že několik hráčů označilo také Brewers a Rangers za kluby, které zneužívají elektroniku pro kradení signálů.

Chvíli na to přišel server Bleacher Nation na svém twitterovém účtu s videem, které mělo dokazovat toto tvrzení u Milwaukee Brewers. Christian Yelich se při své stavu na pálce neměl dívat na nadhazovače, jak je obvyklé, ale měl pohled zaměřit na bullpen Brewers. I proto Yu Darvish odstoupil z kopce.

A to spustilo zajímavou sérii tweetů. Nejdříve se ozval Yu Darvish. Který napsal: “Nejsem si jistý, o co se snažil. Ale jeho oči se pohly jako prvé. Proto jsem odstoupil (z kopce).” O dvě minuty ještě dodal “ale to neznamená, že Brewers kradou signály.”

A na první z twetu o dvě hodiny později reagoval také Christian Yelich a Darvishovi vzkázal. “Přijdi z něčím lepším. Nikdo nepotřebuje pomoc, když stojí proti tobě.” Mnohým fanouškům přišla odpověď Yelicha vtipná, mnozí ji považují za arogantní. 

Je potřeba zmínit, že Darvish je jedním z postižených kauzou Astros, protože on byl startujícím nadhazovačem v sedmém utkání Světové série 2017, ve které se mu vůbec nedařilo a pálkaři Houstonu jej vyhnali z kopce již ve druhé směně za stavu 0-5.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..